keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Siivousta ja suunnittelua

Oltiinpa reippaita tyttöjä. Järkättiin Empun vaatekaappi uusiks, kaikki vähänkin pienet vaatteet suoraan varastoon. Luovuin myös vastentahtoisesti kaikista bodyista, meidän iso tyttö käyttää ihan normi alusvaatteita ja paitoja nyt. On heti niin ison tytön näkönen kun on nätisti pusero housujen päällä :D ihanuuksia olis nyt tarjolla sitten uudelle käyttäjälle. Jos jaksaisin kuvailla vähän, vois niitä laittaa tonne facebookin kirppikselle, on niin hyväkuntosia kuitenkin.

Seuraavaksi pitäis ettiä joku ravintola, josta varataan valmiiksi pöytä helmikuun ekaksi. Siviilivihkiminen on silloin, joten mennään vihkimisen jälkeen skumpalle ja syömään. Se on keskiviikko, joten vähän suunnittelin että tehtäis Markon kanssa jotain kahestaan sitten viikonloppuna. Vähän juhlittaisi. Pitäis vaan keksiä jotain kivaa. Ja pitäis myös keksiä Emmille hoitopaikka. Emmi on ollut ainoostaan yhen kerran yön yli hoidossa. Ei oo ollu enempää sellasta menoa etteikö Emmi olis mukana. Ja mä olen aika nihkee luopumaan yöksi. Toki on pienempiä aikoja päivisin ollut mummolassa ja tätin luona, jos oon esim töissä ollut. Ehkä olen sitäkin pelännyt että miten pieni pärjää kun ei ole äiti antamassa tissiä kun tulee suru. Mutta nyt kun en enää imetä, ja Emmi nukkuu jo suht hyvin yönsä, voisin ehkä luottavaisemmin päästää yökylään :)

Oon yrittänyt ettiä mekkoa itelleni maistraattiin. Haluan kuitenkin vähän siistimmin pukeutua. En nyt vielä laita morsiuspukuani, säästän sen sitten kirkkoon :D Sen enmpää ei aiota pitää meteliä tästä vihkimisestä, ennen kun sitten toukokuussa on kirkossa siunaus, ja sen jälkeen juhlat. Kutsutaan sillon suvut ja kaverit todistamaan siunausta ja juhlimaan.

Nyt ruokaa laittamaan, kohta herää nälkänen pikkutiikeri päiväunilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti