tiistai 3. tammikuuta 2012

2012

Joulut ja uudet vuodet juhlittu. Mä odotan tältä vuodelta paljon. Toukokuussa on kauan odotetut häät, ja aika tuntuu menevän ihan siivillä. Kamalasti asioita hoidettavana ennen sitä. Esimerkiksi naimisiinmeno. Kyllä, naimisiin on mentävä ennen toukokuun siunausta. Marko ei kuulu kirkkoon, joten käydään ensin maistraatissa, ja toukokuussa pidetään kirkkohäät. Se on mulle tärkeetä. Esteet on nyt tutkittu, joten aikaa pitäis varata vihkimiselle. Marko lupasi sen hoitaa tänään. Luultavasti mennään naimisiin ihan pian, kaikessa hiljaisuudessa. Varmaan vihkimisen jälkeen kutsutaan Markon äiti puolisoineen, ja mun isä puolisonsa kanssa skumpalle meille :)


Jouluaattona sainkin Markon äidiltä sinikivisen rannekorun, oli ajatellut, jos haluaisin häissä käyttää jotakin sinistä ja lainattua. Se on kyllä kaunis. Lupasin käyttää.

Täytynee tästä lähteä päikkärihommiin, Emmi tekee taas neljää hammasta yhtäaikaa, ylhäälle ja alhaalle takahampaat, joten yöllä nukutaan melko vähän. No, hampaiden takia valvotaan yleensä se pari yötä. Ehkä jo ens yönä nukutaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti