maanantai 28. marraskuuta 2011

Juhlat juhlittu

Nyt olis viikonlopun juhlat purkissa, ja tänään takasin arkeen, ja rytinällä. Herran jestas miltä meidän koti näyttää kun on kolme päivää siivomatta. Onneks tiskikone kävi koko viikonlopun, aamulla meinattiin kirjaimellisesti hukkua paskaan. No, nyt alkaa olla pyykkivuori pienentynyt ja imuri täys, voi vähän hengähtää.
Mummin 75 vuotis juhlat sujui oikeen kivasti, Emmikään ei vierastanut ketään. Ja mun tekemät kakut kelpasi kaikille :) Illalla oltiin vielä Tiinalla kahvittelemassa ja kattomassa Tanssii Tähtien Kanssa.

Nyt mä alan odotella isäntää töistä kotiin, koska tiedossa on suostuttelua ja selittämistä niin et se ymmärtää, että meillä on varaa ostaa talo jota on katottu etuovi.comista. Talon hinta on taas laskenut aika reilusti, se on ollut jo kauan myynnissä. Remontoitavaa siinä riittää, mutta mä luulen että meille just sopii sellanen meininki. En halua edes valmista, vaan pikkuhiljaa laittaa omannäköstä. Mä maltan tuskin odottaa et päästään muuttamaan isompaan asuntoon, vaikkei se nyt sit just toi kyseinen talo oliskaan. Emmi todella tarvii oman huoneen, ihan jo ton tavarapaljouden takia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti