torstai 12. huhtikuuta 2012

Huhtikuu

En ole yli kuukauteen kirjotellu. Oon ollut niiiiin väsynyt. Johtuneeko sitten raskaudesta, mutta varsinkin iltapäivisin väsyttää niin että joudun tekemään oikeen töitä, etten nukahda. Onneksi pahoivointi on helpottanut. Sekin vei parin viikon ajan kaikki mehut. hyi. Ja tietty arjesta tekee haastavaa 1,5 vee, joka ei oikeen sulata äitin sohvalla makaamista. Pitäis olla actionia. No, toivottavasti tää nyt helpottaa pian :)
Sitä toivon ihan meidän kodinkin puolesta. Voin kertoa ettei ole toi siivous ja pyykinpesu oikeen maistunu viimeaikoina. Eilen itseasiassa sain puristettua itestäni sen verran että pesin pyykkiä. Josko se tästä.

Hääjuhlien järjestely on vieny myös aikaa. Nyt ei pitäs puuttua enää kun Markon ja isän juhlajuomien haku reissu viroon. Välillä mietin vaan et oispa ne juhlat jo ohi :D Tämä viikko ollaankin Meemi-mummon kanssa ommeltu pöytäliinoja. Hyvä tuli.

Huomenna olis eka ultra äippäpolilla. Vähän pelonsekaisia tunteita, kun me vähän pelästyttiin tossa kuukaus sitten, ja jouduttiin viettämään päivä sairaalassa. Sillon oli lopulta kaikki kunnossa, mutta jäi vähän semmonen pelko. No, huomenna sen sitten näkee.

Ja tän kaiken keskellä oon tehny jotenkin hirveesti oikeitakin töitä. Tai sitten musta vaan tuntuu siltä :D Mä olen kyllä semmonen ihminen, että töitä tehdään siksi kun on pakko. Jos voittaisin lotossa, voi olla etten ihan heti töihin menis :D Pitäs vissiin lotota viikonloppuna ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti